Programma China reis
Door: Onno&Simon
20 Juni 2007 | Nederland, Utrecht
Dag allemaal:
Hier het China programma zoals momenteel gepland:
27 juni: ’s ochtends vroeg komen we aan in Beijing. We bezoeken deze dag het Tiananmen plein en de Verboden Stad en gaan in de namiddag richting de plattelandsschool.
28 juni: Welkomstbijeenkomst in de school. Deze dag is waarschijnlijk ook de wederzijdse culturele voorstelling. Jullie krijgen een les/lezing over het Chinese onderwijssysteem.
29 juni: Bezoek aan de families van Chinese leerlingen in de dorpen en we eten bij de boeren families deze dag. Indien mogelijk een overnachting in de dorpen, maar dit is nog onzeker.
30 juni: Jullie krijgen les in Chinese sporten zoals Tai Qi en Kungfu en leren Chinese gerechten (zoals dumplings) maken
1 juli: Bezoek aan boeddhistische tempel in de regio en de oudste staande brug ter wereld (deze staat daar op het platteland).
2 juli: ’s Ochtends een sportwedstrijd (basketbal, tafeltennis, voetbal, e.d.). ’s middags leren jullie Chinese kalligrafie en papierknipsels e.d. maken.
3 juli: Afscheidsceremonie plattelandsschool, uitwisseling van geschenken, afscheidstoespraken. In de namiddag vertrek naar de stadsschool.
3 juli: ’s Avonds diner in de stadsschool. Jullie verblijven op de campus in slaapzalen.
4 juli: ’s Ochtends 9:00 welkomstceremonie, kennismaking met Chinese docenten.
’s Middags een rondleiding door de school en Chinese les.
5 juli: ’s Ochtends 9:00-10:00 Chinese les, van 10:00-11:00 ontmoeting met Chinese leerlingen. ’s Middags 15:00-17:00 rondleiding door Shijiazhuang.
6 juli: Deze dag gaan we naar Tiangqui Berg, neem dus wandelschoenen mee. We picknicken hier ’s middags.
7 juli: Kennismaking met Chinese lokale gerechten/lokale cultuur.
8 juli: ’s Ochtends Chinese les. ’s Middags afscheidsceremonie (weer uitwisseling geschenken e.d.)
9 juli: ’s Ochtends vroeg vertrek naar Beijing, we brengen de bagage naar het jeugdhotel en reizen door naar de Grote Muur (hiervoor moet je wandelschoenen meenemen). ’s Avonds eten we in de buurt van het hotel. Deze dag kunnen jullie nog souvenirs kopen.
10 juli: ’s Ochtends vroeg vetrekken we naar het vliegveld, we vliegen om ongeveer 11:00 uur en komen om 15:00 weer aan op Schiphol.
Hier het China programma zoals momenteel gepland:
4 juli: ’s Ochtends 9:00 welkomstceremonie, kennismaking met Chinese docenten.
’s Middags een rondleiding door de school en Chinese les.
7 juli: Kennismaking met Chinese lokale gerechten/lokale cultuur.
20 Juni 2007 - 08:44
Joris:
Wat een lekker kleurtje heeft die site! Bedankt jongens, het ziet er prachtig uit! Groet. -
20 Juni 2007 - 13:40
Rosina:
Wat een strakke planning.. We hoeven ons zeker niet te vervelen !! Ik ga maar vast mijn tafeltenniskunsten bijschaven, ben bang dat we aardig wat tegenstand kunnen verwachten.. :S
Heb er zin in ! Zie jullie allemaal op schiphol :) -
06 Juli 2007 - 10:42
Marlies (Anouk):
Hallo allemaal,
Hebben jullie vandaag de berg beklommen? en was het droog? Was het zwaar of juist wel lekker om weer eens actief te zijn met je lijf? Hopelijk was jullie conditie nog goed en waren jullie niet al te moe. Hier blijft het plenzen, kamp Giethoorn is eerder naar huis gekomen begreep ik, maar in de Ardennen houden ze het nog vol! alle goed gewenst voor jullie! liefs Marlies -
07 Juli 2007 - 21:09
Doreen*:
geweldig om te lezen wat jullie zoal ondernemen. hopelijk genieten jullie met volle teugen. veel plezier nog, de laatste dagen. jammer dat de laatste foto's niet geplaatst konden worden, maar die zien we thuis wel, met alle verhalen natuurlijk.heel veel liefs en knuffels voor Eva en jullie allemaal.