al bijna
Door: Anouk
25 Juni 2007 | Nederland, Utrecht
Heej Allemaal,
Nog maar 22 uur en dan staan we op schiphol, nog maar 25 uur en dan zitten we in de lucht, en nog maar 48 uur en dan moeten we een culturele voorstelling houden! Deze laatste dagen waren een grote chaos. Dat hebben jullie niet mee gemaakt maar in de afgelopen dagen zijn er maar liefst 80 mails verstuurd over van alles en nog wat. Het bellen, de verzekering, de boeken, het eten, de mee te nemen kadootjes, echt alles kwam aan bod. En nu zijn we eruit: we gaan gewoon! Vanochtend is een van de nummer voor de culturele voorstelling er nog even ingestampt en daarna weer snel terug naar huis om alles in te pakken.
We zijn morgen rond half 3 op schiphol en vertrekken met het vliegtuig rond 17:30. Dan vliegen ongeveer 10 uur. Waarvan 3 uur in het donker, we zullen de zon dus zien ondergaan en op zien komen, prachtig! Ik verheug me er nu al op!
Ik ga snel weer terug naar m'n in te pakken bagage!
Doeg, of zoals we de komende twee weken zullen zeggen: Xianxia nin!
Liefs van Anouk
p.s. Als je ook een berichtje op deze site wil zetten kan je dat mailen naar Simon of Onno dan zetten wij hem erop.
Ik ga snel weer terug naar m'n in te pakken bagage!
Doeg, of zoals we de komende twee weken zullen zeggen: Xianxia nin!
Liefs van Anouk
25 Juni 2007 - 18:49
Hiske:
jaaa nog, uh 19 uur nu!! en dan stijgen we op.. :)
wat een feest!! -
Charley is geslaagd!!!
Zàijiàn. -
27 Juni 2007 - 10:19
Lisette (zusje Nouk):
ik vind het heel leuk om zo de reis bij te kunnen houden!!:D
heel veel suc6 met die culturele voorstelling! maar denk dat dat wel zal lukken! tot over 13 dagen op schiphol! -
29 Juni 2007 - 08:51
Jasper:
Nog geen up date mogelijkheden? Of gewoon te druk ....
Gr -
29 Juni 2007 - 09:23
Saskia (moeder Simon:
Ook voor de thuisblijvers ontzettend spannend, deze reis! Erg benieuwd naar jullie belevenissen. Leuk om op deze manier een beetje op de hoogte te blijven van jullie avonturen! -
29 Juni 2007 - 10:54
Sterre (zusje Joris):
Wat had ik vorig jaar graag willen zakken, dan had ik ook naar China gekund! Maar dankzij Joris en deze site maak ik de reis alsnog van dichtbij mee. Heel veel plezier! -
29 Juni 2007 - 11:28
Joke:
ik ben benieuwd naar de eerste berichten van jullie! Heel fijne tijd in het verre China!! -
29 Juni 2007 - 19:48
Anja (moeder Lisanne:
Hoe is het met jullie in het verre China? Ben erg benieuwd naar jullie belevenissen. Hoe gaat het "met stokjes eten"?